Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Britney Spears poisti Instagram-tilinsä – poplaulajan katoamista ihmeteliin Yhdysvalloissa: antoi selityksen Twitterissä

Britney Spears poisti Instagram-tilinsä - poplaulajan katoamista ihmeteliin Yhdysvalloissa
AOP

Poplaulaja Britney Spears sävähdytti maailmaa hiljattain poistamalla Instagram-tilinsä. Britney on ollut todella aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja jopa julkaissut hyvin rohkeita kuvia itsestään yläosattomissa. Hiljattain hän jopa esitteli takalistonsa Instagramissa. Nyt hän on kuitenkin kadonnut kuin tuhka tuuleen.

Page Six uutisoi asiasta ja kertoi, että Spears on poistanut tilinsä väliaikaisesti juhliakseen kihlautumistaan. Spears ilmoitti myös asiasta itse omalla Twitter-tilillään.

Tilin poistamisen tarkoituksena on vetää huomiota holhuskiistaan, jonka keskellä Britney on ollut 13 vuotta. Hänen isänsä Jamie Spears pyysi 7. syyskuuta vihdoin vapautusta Britneyn holhoojan asemasta, mikä toisi Britneylle kauan odotetun vapauden.

”Hän on onnellinen ja hyvässä paikassa. Hiljaisuus voi olla voimakas asia, ja se voi välittää voimakkaan viestin,” lähde kertoi Page Sixille.

”Älkää ihmiset huolestuko, pidän vain pientä taukoa sosiaalisesta mediasta juhlistaakseni kihlautumistani. Palaan pian,” Britney kirjoitti Twitterissä.

Britne kihlautui poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa muutama päivä sitten.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos