Pidetään yhteyttä
Pussit iso

Julkkikset

Angelina Jolie on hurahtanut mehiläisiin: näyttää, miten mehiläisiä hoidetaan

Angelina Jolie on hurahtanut mehiläisiin: näyttää, miten mehiläisiä hoidetaan
AOP

Näyttelijä Angelina Jolie tunnetaan muun muassa maailman kauneimpana naisena, seksisymbolina, Brad Pittin exänä ja koknaisuudessaan upeana naisena. Mutta tiesitkö, että Angelina Jolie on hurahtanut mehiläisiin?

Mehiläiset ovat olleet sukupuuton partaalla jo pitkään ja huoli niiden selviämisestä ja hyvinvoinnista on suuri. Mehiläisillä on suuri rooli muun muassa siitepölyn levittämisessä. Alla olevalla videolla näet Voguen kuvaaman videon, joka on kuvattu Ranskassa mehiläisfarmilla. Videolla Angelina Jolie sonnustautuu mehiläisenhoitajan pukuun ja kertoo siitä, miten mehiläisiä hoidetaan ja miksi se on niin tärkeää. Maaliskuussa 2021 Jolie sai palkinnon hyväntekeväisyydestään mehiläisten parissa.

Videolla kerrotaan muun muassa, että mehiläiset ovat maailman tärkein eläin. Siinä sanotaan myös, että yksi kolmesta ottamastamme haarukallisestamme on mehiläisten ansiota. Ilman niitä meillä ei olisi hedelmiä eikä kasviksia syötäväksi. Videolla pääset näkemään, miltä mehiläiskennot näyttävät niille varatussa laatikossa.

Angelina Jolie tunnetaan etenkin humanitäärinä ja ihmisoikeuksien puolestapuhujana. Hän kuitenkin sanoo, että ympäristöllä on hyvin vahva asema ihmisten hyvinvoinnin ja aseman kannalta.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com