Pidetään yhteyttä

Julkkikset

BB-Anssilla on mielenkiintoinen ura: asuu keskellä metsää, mutta hänet tunnetaan koko maailmassa

BB-Anssilla on mielenkiintoinen ura: asuu keskellä metsää, mutta hänet tunnetaan koko maailmassa
Instagram / Anssi Huovinen

Big Brotherissa neljänneksi sijoittunut Anssi Huovinen oli yksi talon mielenkiintoisimmista asukkaista. Anssi kertoi Iltasanomille, mitä hän tekee BB:n ulkopuolella.

Anssi asuu keskellä metsää Utajärvellä, jossa asuu noin 2600 asukasta.

”Se on sellainen hyvin iso metsä, jossa on pari kauppaa ja kaksi risteystä. Pieni ja rauhallinen mesta,” Anssi kuvailee.

Anssi, eli Andy tai Andypyro, pelaa videopelejä ja striimaa pelinsä Twitchiin. Näin hän elättää itsensä ja perheensä BB-talon ulkopuolella. Melkoisen mielenkiintoisesta ammatista on siis kyse.

BB-talossa aivan erilaista elämää

Andy on kuitenkin elänyt viimeisen 12 viikkoa aivan erilaisissa tunnelmissa: samassa talossa monen muun ihmisen kanssa ja kameran valvovan silmän alla 24 tuntia vuorokaudessa.

”Yhtään puhelua ei ole tarvinnut soittaa BB:n jälkeen. Kävin jo aamulla herättämässä lapset. He ovat olleet aamusta iltaan aivan täpinöissään. Kävin heidän kanssaan yhdessä aamupalalla,” Anssi kertoo.

”Lähdin hakemaan BB:hen ihan ex tempore. Heitin hakemuksen ja minuun otettiin yhteyttä. Sitten alkoi haastattelurundi. Puolen vuoden aikana ehdin ajatella, että jos pääsen tässä pitkälle, niin tämä voi tehdä hyvää. Pääsen tekemään jotain muutakin kuin pelkkää pelien striimausta. Media-ala on aina kiinnostanut minua,” hän kertoo.

”Viimeisellä viikolla ehdin jo ajatella, että ei vitsi, kestänköhän sitä. Onneksi kuitenkin vedin tämän loppuun asti kunnolla.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos