Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Andy McCoy bongattiin kaupassa tavallisilla olutostoksilla – hihnalle tarttui mukaan myös yllättävä ostos

Andy McCoy nappasi ostoshihnalle yllättävän tuotteen
AOP

Rokkari Andy McCoy nähtiin hiljattain eräässä helsinkiläisessä Lidl-myymälässä. Seiska kertoo, että rokkari oli tutussa puuhassaan olutta ostamassa. Mutta hihnalle tarttui mukaan myös yllättävä ostos: shampoopullo.

”Kyllä rokkarinkin on huolehdittava tuuheasta kuontalostaan mallasjuomien siemailun ohessa,” kaupasta kommentoitiin Seiskalle.

Jokin aika sitten rokkari muutti Karkkilasta Helsinkiin. Tämän jälkeen mies on usein bongattu kaupoissa tekemässä olutostoksia. Hän herätti huomiota muun muassa talvella vieraillessaan Tehtaankadun Ärrällä, kun hän kahmi suuressa turkissaan mukaansa olutta.

Alkukesällä Roihupellon Lidlistä kesäjuomia noutanut Andy puolestaan herätti huomiota faneissa, ja moni nainen tuli kyselemään selfietä.

Andyn vaimo Angela McCoy on hakenut avioeroa maaliskuussa. Haastemies ei kuitenkaan Seiskan mukaan saanut miestä kiinni, joten paperit odottivat melkein kolme kuukautta, ennen kuin ne saatiin ojennettua Andylle. Huhujen mukaan Angela ja Andy olivat kuitenkin asuneet erillään jo jonkin aikaa, joten avioerohakemus ei sinällään tullut yllätyksenä.

Kesäkuussa Andy oli otsikoissa siksi, että hän oli oikeudessa syytettynä huumausainerikoksesta. Oikeus päätti Andyn puolesta, sillä todisteet häntä vastaan eivät olleet riittäviä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos