Pidetään yhteyttä

Viihde

Kelly Kalonji seurustelee naimisissa olevan mysteerimiehen kanssa: ”Monissa maissa miehellä voi olla useita rakastajattaria”

Kelly Kalonji suhteessa naimisissa olevan miehen kanssa
Instagram / Kelly Kalonji

Seiska uutisoi hiljattain siitä, että mallina ja missinä tunnetulla Kelly Kalonjilla on ollut sutinaa savolaisen mysteerimiehen kanssa.

Kalonji on jopa matkustanut maailmaa tämän mysteerimiehen seurassa. Muun muassa vuoden 2020 lopulla he vierailivat Dubaissa, josta sosiaaliseen mediaan ilmestyi paljonpuhuva video: mies puristeli estoitta Kellyn kuuluisaa peppua.

”On ollut aivan mahtavaa nähdä hänen kanssaan maailmaa. Hän on aivan mieletön tyyppi naimisiinmenomielessä… No ei! Kyllä me silti tykkäämme toisistamme,” Kelly kertoi Seiskalle.

Kun Seiskan reportteri mainitsi, että mies on heidän tietojensa mukaan naimisissa thaimaalaisen naisen kanssa, Kelly tulistui heti. Hän sanoi, että monissa maissa miehellä voi olla useita rakastajattaria.

”Omalla isoisälläni oli useampi vaimo, eikä siinä ollut kongolaisessa kulttuurissa mitään ihmeellistä. Toki ymmärrän, ettei se ehkä Suomessa ole ok, eikä ole kyllä minunkaan mielestäni!” Kelly sanoo.

Kelly on aikaisemmin kommentoinut Seiskalle, ettei kaikilal miehillä ole varaa häneen.

”Oli kyseessä sitten kassatyöntekijä tai varastomies, voi olla hemmetin hyvä tyyppi. Minulle kelpaa kuka tahansa mies, joka osaa kohdella naista hyvin. Kaikilla ei kuitenkaan ole varaa minuun,” hän sanoi aikaisemmassa Seiskan haastattelussa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos