Pidetään yhteyttä

Talviurheilu

Tour de Skin ennakkosuosikilta erikoista käytöstä sprintissä – Valmentaja selitteli supertähden temppua

Ebba Andersson sairastui koronaan Tour de skin alla
AOP

Tour de Skin avauspäivä startattiin Italian Toblachissa vapaan sprinttien karsinnoilla. Kiertueen ennakkosuosikille Ebba Anderssonille päivä oli pettymys.

Naisten kokonaiskisan ennakkosuosikkeihin kuuluvalta Ebba Anderssonilta nähtiin erikoinen temppu Tour de Skin avauspäivänä. Ruotsalaistähti marssi nimittäin vapaan sprintin karsinnan jälkeen tylysti median ohi suostumatta antamaan ainuttakaan haastattelua.

Syynä ruotsalaistähden kylmälle käytökselle oli tämän valmentajan mukaan pettymys kiertueen avauskisasta sekä latautuminen jo huomiselle.

– Kiertue on pitkä ja huomenna on uusi päivä, Ruotsin valmentaja Stefan Thomson kommentoi MTV Urheilun mukaan.

Andersson jäi nimittäin vapaan sprintissä yllättäen karsintaan, eikä siis selvinnyt erävaiheeseen lainkaan. Andersson oli vasta karsintojen 38:s.

– Hän on tietysti pettynyt. Hän kokee, että olisi ollut kokonaiskilpailun kannalta tärkeää saada tästä sekunteja, Thomson jatkoi.

Andersson kuuluukin kiertueen kokonaiskilpailun ennakkosuosikkeihin ja avauskisan pettyksen vuoksi naisella on kirittävää tulevilla etapeilla.

Naisen osallistuminen ylipäätään koko Tour de Skille oli vielä muutama päivä sitten vaakalaudalla, sillä naisen kerrottiin sairastuneen koronavirukseen joulun alla. Nainen kertoi toipuneensa taudista täysin, mutta ehkä virus painoi vielä ainakin jonkin verran kiertueen avauskilpailussa.

Anderssonilla on mahdollisuus parannella osakkeitaan heti huomenna, kun vuorossa on 10 kilometrin perinteisen hiihtotavan väliaikalähtökilpailu.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos