Pidetään yhteyttä

Muut lajit

Suomi taipui lentopallon EM-kisoissa Bulgarialle – Tappiosta huolimatta mukaan tarttui paljon positiivista

Lentopallo
Pixabay

Suomen miesten lentopallomaajoukkue taipui EM-kisojen alkulohko-ottelussa isäntämaa Bulgarialle 3-1. Ottelu oli Suomen osalta hieman kaksijakoinen, joskin pääsääntöisesti positiivinen.

Bulgaria vei ottelun kaksi ensimmäistä erää, mutta ne olisivat oikein hyvin voineet kääntyä myös Suomelle. Suomi pelasi todella vahvasti, joskin taipui liian usein syöttövirheisiin.

Kolmas erä oli Suomen suvereenia esitystä. Neljännessä erässä Suomen puhti alkoi kuitenkin loppua ja Bulgaria vei sen nimiinsä näytöstyyliin.

Suomen joukkueen päävalmentaja Joel Banks oli esitykseen erittäin tyytyväinen, vaikka tappio tulikin. Brittivalmentaja näki joukkueen pelissä valtavasti positiivista, mitä ottaa mukaan seuraaviin peleihin.

– Teimme mielestäni paljon edistystä. Pelasimme loistavan pelin. Hävisimme, mutta näin todella paljon positiivista, Banks summasi.

– Ero joukkueiden välillä oli todella minimaalinen. Ainoa ero oli syötöissä.

Hieman jossiteltavaakin Suomen pelistä kuitenkin jäi. Erityisesti ottelun kaksi ensimmäistä erää olisivat olleet ehdottomasti voitettavissa, mutta Suomi sortui ratkaisevilla hetkillä virheisiin.

Neljännessä erässä Suomella ei ollut sanaa sanottavana. Bulgarian todella vaarallinen syöttöpeli mursi Suomen vastaanoton. Suomen oli pakko ottaa riskiä ja koitti päästä mukaan erään riskisyötöillä, joka ei tällä kertaa kantanut.

Joukkueen valmentaja Banks näki kuitenkin, että ottelusta saadaan paljon kokemusta ja positiivista oppia mukaan seuraavia koitoksia varten.

Suomen pelit jatkuvat heti huomenna ottelulla kovaa Sloveniaa vastaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos