Pidetään yhteyttä

Koripallo

Oklahoma jatkoi voittojen tiellä! – Warriors odottaa supertähtensä heräämistä

Koripallo
Unsplash

NBA:n suurimpiin ennakkosuosikkeihin lukeutuva Golden State Warriors on ollut alkukaudella varjojen mailla. Joukkue kärsi jälleen tappion viime yönä, kun Oklahoma City Thunder oli vahvempi jatkoajalla.

Stephen Curryn johtama Golden State Warriors kyntää tällä hetkellä erittäin syvällä. Muutama vuosi sitten NBA:n mestaruutta juhlinut tähtisikermä on pysynyt pelaajistonsa osalta suhteellisen muuttumattomana, mutta jokin on silti muuttunut.

Warriors on aloittanut kuluvan kauden katastrofaalisesti ja on pudonnut Läntisen konferenssin keskikastiin tappioputkensa myötä.

Joukkue kärsi kuudennen peräkkäisen häviönsä varhain sunnuntaina Oklahoma City Thunderin käsittelyssä. Warriors oli johtoasemassa puoliaikaan asti, mutta sen jälkeen tapahtunut notkahdus maksoi lopulta voiton Oklahoman noustua edelle jatkoajalla.

City Thunderin pistelinko, Shai Gilgeous-Alexander oli huimassa vireessä pussitettuaan 40 pistettä. Golden Staten tehomiehinä hääri Andrew Wiggins, jonka 31 pinnaa ei kuitenkaan riittänyt. Stephen Curry tekee tasaisesti tulosta ja ylsi jälleen 25 pisteeseen.

Kun Draymond Green on pelikiellon takia sivussa, Warriors tarvitsee Klay Thompsonia entistä enemmän. Lukemattomista loukkaantumisista kärsinyt supertähti vaikuttaa kuitenkin menettäneen täysin itseluottamuksensa. Thompsonin saldoksi jäi 16 pistettä, joka kertoo kaiken oleellisen miehen nykyvireestä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos