Pidetään yhteyttä

Koripallo

Trail Blazersille kuudes peräkkäinen tappio! – LeBron James säkenöivällä pelipäällä!

LeBron James, Los Angeles Lakers.
AOP

LeBron James oli ällistyttävässä vireessä viime yönä, kun Los Angeles Lakers kukisti Portland Trail Blazersin pistein 107-95. Ottelun tehokkain pelaaja James, oli taiston tauottua hyvällä tuulella ja avasi hyvän vireensä taustoja.

Portland Trail Blazersin synkkä alkukausi sai jälleen jatkoa varhain lauantaina, kun Los Angeles Lakers haki arvokkaan vierasvoiton. Trail Blazers otti marraskuun alussa maistuvan voiton Memphis Grizzliesiä vastaan, mutta tämän jälkeen tilille on tullut vain häviötä.

Lauantain tappio oli Portlandille jo kuudes peräkkäinen, joten joukkueella on pikaisen korjausliikkeen paikka, mikäli pudotuspelihaaveet halutaan pitää hengissä.

Lakersin LeBron James oli lauantain pelissä mahdoton pideltävä Portlandille. Kaiken urallaan nähnyt 38-vuotias veteraani merkkautti 35 pistettä, viisi levypalloa ja yhdeksän syöttöä. Jamesilta kysyttiin pelin jälkeen, millä keinoilla hän on saanut itsensä nähdyn kaltaiseen iskuun.

– Oikea mielentila on ratkaisevassa asemassa, James vastasi ClutchPointsin mukaan.

– Koetan pitää ajatukseni raikkaina ja tehdä parhaani joukkueen eteen. Teen rajusti töitä jokaisena päivänä, jotta voisin auttaa joukkuetta voittamaan otteluita.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos