Pidetään yhteyttä

Koripallo

NBA-tähti lyttäsi omansa katkeran tappion jälkeen: “Meidän on yksinkertaisesti oltava parempia”

Giannis Antetokounmpo, Milwaukee Bucks vs. Boston Celtics
AOP

NBA-kauteen sisällytetyn In-season turnauksen, NBA Cupin, finaalipari on selvillä. Los Angeles Lakers kohtaa turnauksen finaalissa Indiana Pacersin.

Millwaukee Bucksin matka turnauksessa tyssäsi välieriin, jossa se taipui Indiana Pacersille koriluvuin 128-119.

Buckskin supertähti Giannis Antetokounmpo ei ollut joukkueensa esitykseen lainkaan tyytyväinen ja korosti, että Bucksin on yksinkertaisesti “oltava parempia”.

– Se lahjakkuuden taso, joka meillä on, on uskomaton. Mutta meidän pitää olla organisoidumpia, Antetokounmpo totesi.

– Minusta tuntuu, että joskus emme ole lainkaan organisoituneita. Emme tiedä, mitä yritämme saada aikaan hyökkäyksessämme. Tai joskus puolustuksellisesti emme spurttaa takaisin.

– Kukaan ei anna sinulle ilmaiseksi mitään. Minusta tuntuu, että joskus odotamme sitä, koska meillä on loistavia pelaajia. Mutta ei – meidän on oltava parempia. Meidän on mentävä sinne ja otettava se, supertähti jatkoi.

Bucksilla on viikonloppu aikaa kerätä itsensä välierä pettymyksestä ennen kuin se kohtaa Chicago Bullsin tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Antetokounmpo uskoo, että laatua joukkueesta kyllä löytyy riittävästi, se täytyy vain saada kentällä paremmin esiin.

– Loppujen lopuksi uskon, että olemme loistavia pelaajia, mutta jos emme lähde sinne kilpailemaan, he eivät tule kunnioittamaan meitä.

Lähde: ESPN

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos