Pidetään yhteyttä

Koripallo

NBA:ssa läikehti toden teolla! – Ennätyspisteet tehnyt Antetokounmpo käsirysyssä!

Koripallo
Unsplash

Giannis Antetokounmpo oli täysin pysäyttämättömässä vireessä varhain torstaina pelatussa Milwaukee Bucksin ja Indiana Pacersin välisessä ottelussa. Kreikkalaispelaaja merkkautti uskomattomat 64 pistettä. Pelin jälkeen puhjennut rähinä varasti kuitenkin otsikot.

Indiana Pacers matkasi Milwaukee Bucksin vieraaksi NBA:n viime yön kierroksella. Ottelun paremmasta joukkueesta ei jäänyt minkäänlaista epäselvyyttä Bucksin viedessä pelin nimiinsä pistein 140-126.

Ottelun tehokkain pelaaja oli kotijoukkueen Giannis Antetokounmpo, joka latoi järjenvastaiset 64 pistettä. Yksikään pelaaja Bucksin seurahistoriassa ei ole yltänyt samaan pistemäärään. Kyseessä oli myös ennätys Antetokounmpolle henkilökohtaisella tasolla.

Pelin jälkeen otteet kuumenivat ja molempien joukkueiden pelaajien välillä puhkesi pienimuotoinen käsirysy.

Antetokounmpo pyrki saamaan pelipallon itselleen ennätyksensä jälkeen, mutta Pacers oli ehtinyt antaa pelivälineen pistetilinsä NBA:ssa avanneelle Oscar Tshiebwelle. Tämä ei miellyttänyt Bucksin miehistöä ja etenkin Antetokounmpo kävi tilanteessa erittäin kuumana.

Pacersin päävalmentaja Rick Carlisle kertoi tapahtumista oman versionsa.

– Meillä on tapana aina ottaa ottelupallo. Emme miettineet Gianniksen tekemää ennätystä. Joten otimme pallon ja hetkeä myöhemmin heidän pelaajiaan ilmestyi käytävällemme. Siellä oli täysi tohina päällä, mutta mielestäni iskuja ei kuitenkaan vaihdettu.

Lähde: CNN

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos