Pidetään yhteyttä

Koripallo

NBA-staran siirto lähenee: ”Seurajohto on tehnyt selväksi, missä mennään”

James Harden (vas.) ja Grant Williams.
AOP

James Hardenin pitkään uumoiltu siirto Philadelphia 76ersista näyttää vain ajan kysymykseltä. Miestä ei näkynyt torstainakaan Phillyn harjoituksissa, joka saattaa antaa osviittaa tulevasta. 76ersin päävalmentaja, Nick Nurse avasi pelaajan tilannetta.

Philadelphia 76ersin supertähti, James Hardenia ei näkynyt torstaina mailla eikä halmeilla, kun joukkue harjoitteli kotiparketillaan. Kyseessä oli jo toiset peräkkäiset harjoitukset, jotka Harden jättää väliin.

Seuran virallisen tiedotteen mukaan tähtipelaajan poissaolo kuitattiin henkilökohtaisilla syillä, mutta pinnan alla on kuplinut jo pidemmän aikaa.

Harden jätti viime kauden jälkeen siirtopyynnön kritisoituaan ensin voimakkaasti 76ersin toimitusjohtaja, Daryl Moreya. Pelaaja vakuutti tuolloin, ettei aio enää koskaan pelata Moreyn alaisuudessa. Juuri tällä hetkellä näyttää siltä, että Harden on saamassa tahtonsa läpi.

Philadelphian päävalmentaja, Nick Nurse sai vastailla torstain harjoitusten jälkeen uteluihin Hardenin tilanteesta.

– Mielestäni seurajohto on tehnyt selväksi, missä mennään. Asioita on pöydällä, mutta katsotaan päivä kerrallaan, Nurse kertoi Toronto Starin mukaan.

– Nämä olivat erittäin hyvät ja korkeatempoiset harjoitukset. Meidän keskittymisemme on niissä pelaajissa, jotka olivat tänään mukanamme.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos