Pidetään yhteyttä

Koripallo

CNN: Milwaukee Bucksin supertähti kolmivuotiseen jatkosopimukseen!

Koripallo
Unsplash

NBA:n mestaruutta kaksi vuotta sitten juhlinut Milwaukee Bucks on pyrkinyt jo hyvän tovin aikaa saada Giannis Antetokounmpon nimeä jatkosopimuspapereihin. Hiljattain kantautuneiden tietojen mukaan kreikkalainen on vihdoin suostunut seuran toiveisiin.

Kaksi vuotta sitten NBA:n mestaruuden voittanut Milwaukee Bucks on saanut lähteiden mukaan hyviä uutisia. Bucksin suurin tähti, NBA:n parhaimpien pelaajien joukkoon lukeutuva Giannis Antentokounmpo on CNN:n tietojen mukaan tehnyt seuran kanssa jatkosopimuksen.

CNN kertoo, että kreikkalaistähden sopimus on kolmen vuoden mittainen ja siihen on sisällytetty optio yhdestä lisäkaudesta. Kokonaisarvoltaan jatkopahvin uutisoidaan olevan peräti 186 miljoonan dollarin arvoinen.

Antentokounmpo uhkaili aiemmin aikovansa päättää jatkostaan vasta sen jälkeen, kun on saanut varmistuksen siitä, että Bucks aikoo toden teolla tavoitella mestaruutta.

Seurajohto reagoi supertähden puheisiin nopeasti, sillä niin ikään NBA:n valovoimaisimpien pelaajien joukkoon lukeutuva Damian Lillard hankittiin joukkueen vahvuuteen. Bucks-fanit odottavat nyt innolla ensi yönä alkavaa kautta ja näiden kahden megatähden yhteispeliä.

Materiaalinsa puolesta Milwaukeella pitäisi olla kaikki mahdollisuudet edetä pitkälle alkavalla kaudella.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos