Pidetään yhteyttä

Koripallo

Katso: NBA-tähdeltä täyslaidallinen seurapomon suuntaan! – ”Hän on valehtelija”

James Harden, Doc Rivers.
AOP

Philadelphia 76:ersia päättyneellä kaudella edustanut James Harden on jälleen myrskyn silmässä. Entinen Houston Rockets-tähti haukkui julkisesti 76:ersin johtoryhmään kuuluvan Daryl Moreyn. Harden vakuutti, ettei aio jatkaa pelaamista Moreyn alaisuudessa.

NBA:n nimekkäimpien pelaajien joukkoon lukeutuva James Harden on viime vuosina noussut valokeilaan useimmiten vain kentän ulkopuolisten asioiden takia. Pitkän linjan ammattilainen vähät välitti yhteisistä pelisäännöistä muutama vuosi sitten ja rikkoi koronarajoituksia menemällä strippibaariin.

Tuolloin vielä Houston Rocketsia edustanut Harden ajautui huonoihin väleihin seurajohdon kanssa ja päätyi lopulta Brooklyn Netsiin. Homma ei lähtenyt toimimaan New Yorkissakaan, siitä huolimatta, että joukkueella oli Hardenin lisäksi riveissään muun muassa Kyrie Irvingin ja Kevin Durantin kaltaisia pelimiehiä.

Harden vietti viime kauden Philadelphia 76:ersissa, mutta takavuosien pistenikkarin esitykset jättivät erittäin paljon toivomisen varaa. Nyt matka vaikuttaa olevan jälleen jatkumassa jossain muualla.

Harden oli hiljattain Kiinassa järjestämässä koripalloleiriä, jonka yhteydessä hän päätti avata suunsa 76:ersin johtoon kuuluvasta Daryl Moreysta. Kaksikko teki yhteistyötä aiemmin myös Houstonissa, mutta sukset vaikuttavat sittemin menneen pahemman kerran ristiin.

– Daryl Morey on valehtelija, enkä tule ikinä kuulumaan samaan organisaatioon hänen kanssaan, Harden latasi.

Lähde: Mediaite

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos