Pidetään yhteyttä

Koripallo

NBA sallii jatkossa marihuanan käytön: Lauri Markkanen paljastaa kulisseista: “Minun seurassani ei kukaan”

Lauri Markkanen valmistautui MM-kisoihin armeijassa
AOP

Kannabis ei enää jatkossa lukeudu NBA:ssa kiellettyjen aineiden joukkoon.

Kannabis on yhä useammassa osavaltiossa Yhdysvalloissa laillista ja jatkossa myös koripallon NBA:ssa aineeseen suhtaudutaan suotuisammin.

Keväällä solmitussa uudessa työehtosopimuksessa liiga poisti kannabiksen kiellettyjen aineiden listalta, eikä siis enää rankaise pelaajia sen käytöstä. Kannabista ei myöskään testata enää liigan doping-testauksissa.

Suomen NBA-tähti Lauri Markkaselle uudistus tuntui tulleen yllätyksenä, kun siitä mieheltä kysyttiin.

– Ai onko? Ei ole tämä asia tullut itsellä vastaan, ei tästä ole puhuttu edes pukukopissa, Markkanen ihmetteli Helsingin Sanomien mukaan.

– Ei tämä (sääntömuutos) vaikuta omaan elämiseen mitenkään, eikä minun seurassani kukaan ole tehnyt mitään, nuhteeton Markkanen kertoi.

Kannabiksen käyttö jakaa mielipiteitä pelaajien kesken, joskin moni ison profiilin pelaaja on viime aikoina puhunut sen laillistamisen puolesta. Muun muassa NBA:n suurimpiin tähtiin lukeutuva Kevin Durant on kertonut avoimesti toivovansa kannabiksen käytön sallimista.

Liigassa aikoinaan pelannut Al Harrington arvioi muun muassa taannoin GQ-lehdelle, että noin 85 prosenttia pelaajista polttaa tai käyttää kannabista ”jossain muodossa”.

– En tiedä, jos jotkut tekevät vapaa-ajallaan jotain. Minun silmääni ei ole osunut mitään, parhaillaan Susijengin vahvuudessa mukana oleva Markkanen totesi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos