Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Superottelu edelleen vireillä! – ”Kaikki etenee suunnitelmien mukaan”

Deontay Wilder
AOP

Nyrkkeilyfanit ovat ehtineet toivoa jo vuosikausien ajan Deontay Wilderin ja Anthony Joshuan välistä kohtaamista. Kahta raskaansarjan huippunimeä ei olla kuitenkaan toistaiseksi saatu vielä samaan aikaan kehään. Wilder kertoo edelleen odottavansa ottelua.

Deontay Wilder palasi voitokkaasti kehiin viime vuoden lokakuussa, kun alabamalaisjätti tyrmäsi Robert Heleniuksen. Wilderillä oli allaan kaksi tappiota Tyson Furylle, joten voitto suomalaisiskijästä oli tärkeää hänen uransa jatkon kannalta.

Wilder nähdään jälleen tositoimissa ennen joulua, kun hän astelee köysien sisään Joseph Parkerin kanssa. Vaikka Parker asettaa Wilderille kovan luokan haasteen, paljastaa mies suunnittelevansa jo ottelua Anthony Joshuaa vastaan.

Joshua astuu niin ikään kehään joulukuussa, kun hän kohtaa ruotsalaisen Otto Wallinin.

– Kävi otteluissamme, miten tahansa, hän (Joshua) tulee saamaan saumansa. Olisi tietysti parempi, että voittaisimme molemmat omat ottelumme, Wilder latasi.

– Uskon, että niin myös käy ja olen varma omasta voitostani. Tämän jälkeen ottelun järjestäminen on vihdoin mahdollista. Kaikki etenee suunnitelmien mukaan. Tällä hetkellä kaikki keskittymiseni on seuraavassa ottelussani ja minun täytyy päästä Joseph Parkerin ohitse, jonka jälkeen voin miettiä tulevaisuuttani.

Lähde: Daily Mirror

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos