Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Onko tässä Joshuan seuraava vastustaja? – ”Minulla on yksi nimi listallani…”

Anthony Joshua
AOP

Nyrkkeilypromoottori Eddie Hearn vahvistaa, että eri tapahtumanjärjestäjät ovat tehneet tarjouksia Anthony Joshuan ja Deontay Wilderin välisestä ottelusta.

Matchroomin promoottori, Eddie Hearn on suunnitellut seuraavaa ottelua Anthony Joshualle, entiselle raskaan sarjan mestarille, sen jälkeen kun tämä voitti Robert Heleniuksen viime kuussa.

Joshuan uskotaan olevan valmis nousemaan kehään joulukuun aikana, mutta tulevasta vastustajasta ei ole selvyyttä. Hearn kuitenkin painottaa, että katseet on lukittuna tällä hetkellä vain yhteen suuntaan.

– Minulla on yksi nimi listallani ja se on Deontay Wilder. Meillä oli hyvä tapaaminen Shelley Finkelin (Wilderin ottelujärjestäjä) ja haluamme saada ottelun aikaiseksi. Vastaanotimme tarjouksen, kuten myös Wilder, Hearn paljastaa DAZN:n mukaan.

– Juuri tällä hetkellä emme voi edetä asian kanssa, mutta meillä on pöydällä muitakin tarjouksia toisilta paikkakunnilta.

– Tulemme keskustelemaan AJ:n kanssa näistä vaihtoehdoista ja toivottavasti voimme sen jälkeen keskittyä ottelun järjestämiseen.

– Ottelu tultaisiin käymään Lähi-Idässä. Meidän täytyy päästä sopuun siitä, milloin ottelu järjestetään. Alkuperäinen suunnitelma oli tammikuussa, mutta olemme sen jälkeen puhuneet helmi- tai maaliskuusta. Ehkä jopa joulukuussa?

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos