Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

UFC:n superottelun tuomaripäätös puhuttaa! – ”Tämä oli erittäin tiukka kamppailu…”

Valentina Shevchenko (vas) - Alexa Grasso
AOP

Valentina Shevchenkon ja Alexa Grasson välinen huippuottelu on herättänyt runsaasti jälkipyykkiä. Ratkaisemattomaan päättyneen ottelun pisteytys on kirvoittanut kovaa arvostelua. Oman mielipiteensä kertoo pitkän uran vapaaottelun parissa tehnyt Robert Whittaker.

Vapaaottelufaneja hemmoteltiin viikonloppuna UFC:n huippukamppailulla, jossa kohtasivat Valentina Shevchenko ja Alexa Grasso. Viisieräinen kamppailu päättyi tuomaripäätöksen jälkeen ratkaisemattomaan, jota ei hyväksytty etenkään Shevchenkon leirissä. Nainen koki olleensa parempi ottelun aikana ja tehneensä riittävästi voiton eteen.

Nyt oman näkemyksensä kertoo lajilegenda, Robert Whittaker.

– Mielestäni kamppailu lähti liikkeelle hyvin varovaisissa merkeissä. Molemmat ottelijat kunnioittivat suuresti toistensa ominaisuuksia.

– Minun on sanottava, että Shevchenkon jabi on paras mahdollinen, se oli huippuluokkaa. Hän käytti sitä ensimmäisestä erästä viidenteen erään. Ottelusta muodostui todella raastava, joten Shevchenko ei pystynyt hyödyntämään sitä toivomallaan tavalla, mutta se oli silti kaunista.

– Tämä oli erittäin tiukka kamppailu, joka olisi voinut kääntyä kumman tahansa eduksi. Luultavasti olisin silti valinnut Shevchenkon voittajaksi, sillä mielestäni hän voitti kolme erää viidestä. Se, että viimeinen erä meni 10-8 Grasson hyväksi oli uskomatonta.

Lähde: MiddleEasy

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos