Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Sopimusneuvottelut auki – Pitkä ura Etihadilla tulossa päätökseensä?

Jalkapallo
Pexels

Manchester Cityn tähtipelaaja, Kevin De Bruyne on lähteiden mukaan vaarassa jäädä ilman jatkosopimusta. Tällä hetkellä loukkaantuneena olevan De Bruynen nykyinen diili on voimassa puolentoista vuoden ajan.

Kevin De Bruyne ehti pelata Community Shieldissä ja yhdessä valioliigaottelussa ennen loukkaantumistaan. Belgialaismaestro kärsii lihasvammasta, jonka myötä hänen uskotaan olevan vielä pitkään sivussa Manchester Cityn vahvuudesta.

Citizens on pärjännyt kelvollisesti ilman supertähteään, sillä joukkue keikkuu sarjan kärjessä parista tappiosta huolimatta. De Bruynen puuttuminen vaikuttaa luonnollisesti taivaansinisten pelaamiseen, mutta Pep Guardiola on pystynyt muokkaamaan joukkueensa pelaamista niin, ettei se ole ylitsepääsemätön ongelma.

City-fanien toiveissa on joka tapauksessa varmasti, että De Bruyne toipuisi nopeasti takaisin pelikuntoon, jotta joukkue olisi parhaimmillaan ennen kevään ratkaisupelejä.

De Bruynen toipumisaikataulusta ei ole juurikaan hiiskuttu julkisuuteen ja 90minin saamien tietojen mukaan hänen jatkonsa Cityn kanssa saattaa olla vaakalaudalla.

Cityn kerrotaan harkitsevan tarkasti, mitä belgialaisen kohdalla tehdään. De Bruynen tämänhetkinen sopimus pitää hänet Etihadilla vuoteen 2025 asti, mutta City on epävarma jatkon tarjoamisen suhteen johtuen pelaajan loukkaantumishistoriasta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos