Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Siirtohuhuissa oleva City-tähti paljastaa: ”Prioriteettini jalkapallossa on kunnianhimo”

Rodri
AOP

Manchester Cityä edustava Rodri on noussut viime vuosina yhdeksi Euroopan parhaista keskikentän pohjapelaajista. Espanjan maajoukkumies vakuuttaa tyytyväisyyttään Etihadilla ympärillään vellovista siirtohuhuista huolimatta.

Pep Guardiolan huimaan vireeseen valjastama Manchester City on näyttänyt kahden edellisvuoden aikana toisinaan lähes pysäyttämättömältä. Pitkään himoittu Mestarien liigan kannu irtosi useamman pettymyksen jälkeen viime kauden päätteeksi. Tälläkin kaudella Cityä on lupa pitää yhtenä kilpailun suurimmista ennakkosuosikeista.

Homma on toiminut mallikkaasti myös Valioliigassa, jossa taivaansiniset ovat tuttuun tapaan mukana kärkikahinoissa.

Yksi Guardiolan miehistön tärkeimmistä lenkeistä on viime vuosina ollut keskikentällä operoiva Rodri. Fyysisesti vahva espanjalainen omaa uskomattoman pelikäsityksen ja pystyy katkomaan vastustajan syöttöjä kovalla prosentilla.

Rodrin ympärillä on pyörinyt viime aikoina runsaasti siirtohuhuja, vaikka hänen sopimuksensa on päättymässä vasta vuonna 2027. Miestä on linkitetty ahkerasti muun muassa Saudi-Arabiaan, mutta hän vakuuttaa Fabrizio Romanon mukaan tyytyväisyyttään Etihadilla.

– Minun tulevaisuuteni? Olen hyvin onnellinen Cityssä. Olen kuullut puhetta Saudi-Arabiasta, mutta sen kaltaiseen projektiin liittyminen tuntuisi hankalalta. Prioriteettini jalkapallossa on kunnianhimo. Niin urheilullisessa, yksilöllisessä sekä kollektiivisessa mielessä. Tällä hetkellä Arabia ei vastaa toiveitani.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos