Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Roberto Mancini jätti yllättäen tehtävänsä: Onko tässä Italian seuraava päävalmentaja?

Luciano Spalletti
AOP

Roberto Mancini jätti yllättäen Italian maajoukkueen päävalmentajan tehtävän viime viikolla. Miehen korvaajaa ei olla toistaiseksi nimetty, mutta vahvana ehdokkaana pidetään viime kaudella Napolia luotsannutta Luciano Spallettia.

Italian maajoukkue juhli edellisten Euroopan mestaruuskilpailujen voittoa, mutta jäi tämän jälkeen rannalle Qatarin MM-turnauksesta. Maan pelaaminen tökki karsinnoissa pahemman kerran, mutta Roberto Mancinin aseman ei uskottu olleen uhattuna miehen aiempien meriittien vuoksi.

Nyt Azzurri on kuitenkin jälleen uuden edessä, kun joukkuetta vuodesta 2018 luotsannut Mancini päätti viime viikolla yllättäen jättää pestinsä. Korvaajan kartoitus käynnistyi välittömästi, mutta toistaiseksi tehtävään ei olla vielä nimetty ketään.

Vahvimpana ehdokkaana pidetään tällä hetkellä Luciano Spallettia, joka luotsasi Napolin viime kaudella Italian mestariksi. Spalletti jättäytyi viime kauden jälkeen sapattivapaalle, eikä ole työskennellyt tämän jälkeen.

Miehellä on kuitenkin edelleen voimassa oleva sopimus Napolin kanssa, eikä Partonopein seurapomo, Aurelio De Laurentiis halua päästää häntä lähtemään ilman kolmen miljoonan arvoista ulososto-optiota.

Italian jalkapalloliitto, FICG pyrkii lähteiden mukaan neuvottelemaan tilanteesta Napolin kanssa ja tekemään päätöksensä perjantaihin mennessä. Spallettin uutisoidaan olevan valmis ottamaan työtarjouksen vastaan.

Lähde: Football-Italia

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos