Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Päätös julki! – Serie A:n superlupaukselle pitkä pelikielto!

Nicolo Fagioli
AOP

Italiasta on viime päivinä kantautunut skandaalinkäryisiä uutisia, kun useampi saapasmaan pelaajista on ollut vedonlyöntiepäilyjen kohteena. Yksi heistä on Nicolo Fagioli, jolle määrättiin seitsemän kuukauden mittainen pelikielto.

Juventusta edustava Nicolo Fagioli joutuu pitkäksi aikaa sivuun tositoimista. Italialaispelaajalle on määrätty 7 kuukauden mittainen kilpailukielto hänen myönnettyään syyllisyytensä laittomaan vedonlyöntiin.

Fagiolia uhkasi lähteiden mukaan jopa kolmen vuoden pelikielto, mutta hän onnistui alentamaan tuomiotaan myöntämällä syyllisyytensä ja auttamalla viranomaisten suorittamaa tutkintaa.

Pelaaja kertoo nyt, miten kaikki sai alkunsa.

– Aluksi pelasin, koska minulla oli paljon vapaa-aikaa. Menin harjoituksiin aamulla, jonka jälkeen pelasin tylsyyden lievittämiseksi, Fagioli paljasti 90minin mukaan.

Sandro Tonali ehdotti, että pelaisin laittomalla sivustolla. Näin hänen pelaavan ja kiinnostuin itsekin. Hän sanoi, että minäkin voisin tehdä niin, koska vedonlyönnistä ei pitänyt jäädä jälkiä. Ja hän sai minut rekisteröitymään tilin kautta kyseiselle sivustolle.

– Asetin ensimmäiset vedot tennikseen ja sitten jalkapallo-otteluihin. Löin vetoja satunnaisilla sivustoilla.

– En ole koskaan puhunut vedoistani Juventuksen johdon, pelaajien tai valmentajien kanssa, koska en luottanut keneenkään. En myöskään koskaan lyönyt vetoa Juventuksen otteluista.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos