Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

ManU:lle karvas pettymys! – Europelit pakettiin! – ”Valitettavasti juuri niin tapahtui”

Erik ten Hag, päävalmentaja, Manchester United.
AOP

Bayern München osoittautui ylitsepääsemättömäksi esteeksi Manchester Unitedille ja nappasi Old Traffordilta täydet pisteet 1-0 voitolla. Tuloksen myötä ManU jäi lohkon jumboksi, ja joukkueen europelit ovat tämän kauden osalta paketissa.

Manchester Unitedilla oli korkea vuori kiivettävänään Mestarien liigan alkulohkovaiheen päätöskierroksella. Joukkue oli pakkovoiton edessä Bayern Müncheniä vastaan, jonka lisäksi Galatasarayn ja FC Kööpenhaminan olisi pitänyt päätyä tasapeliin, jotta punaiset olisivat edenneet jatkoon.

Haaveet kuitenkin kaatuivat karulla tavalla, sillä Bayern haki Old Traffordilta pisteet Kingsley Comanin osumalla. Samaan aikaan Kööpenhamina voitti oman ottelunsa, jonka myötä ManU jäi lohkon viimeiselle sijalle.

United aloitti pirteästi Bayerniä vastaan, mutta saksalaisvieraat nousivat pikkuhiljaa paremmin pelin päälle. Bundesliigan mestarien voittoa voidaan lopulta pitää täysin ansaittuna pelitapahtumia peilaten.

Englantilaisten manageri Erik ten Hag kommentoi pelin antia työnantajansa verkkosivuilla.

– Joukkue pelasi erittäin hyvin, olimme organisoituja puolustuspäässä ja prässäsimme tehokkaasti. Saimme paljon pallonriistoja, erityisesti toisen puoliajan alussa. Emme kuitenkaan hyödyntäneet tilaisuuksiamme.

– Täytyy myös muistaa, että pelasimme laadukasta vastustajaa vastaan. Bayern on hyvä joukkue ja vaikka he eivät olisi parhaimmillaan, heillä riittää yksilöllistä taitoa otteluiden ratkaisemiseen. Valitettavasti juuri niin tapahtui.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos