Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Real-tähti kertoo jatkopäätöksensä taustoista: ”Hän vaati minua jäämään”

Dani Ceballos
AOP

Union Berlin pystyi aiheuttamaan Real Madridille runsaasti päänvaivaa Mestarien liigan tiistain ottelukierroksella. Vahvaa virettään jatkanut Madrid onnistui kuitenkin kääntämään ottelun lopulta edukseen siirtohuhuissa olleen Dani Ceballosin maalilla.

Ensimmäistä kertaa seurahistoriansa aikana UCL:ään yltänyt Union Berlin päättää pelinsä kilpailun alkulohkovaiheeseen. Joukkueen hyvä yritys ei riittänyt tuomaan pisteitä tiistaina, kun Real Madrid nousi viime hetkillä voittoon.

Kevin Volland huudatti kotiyleisöä avausjakson päätöshetkillä ja ensimmäinen nelivitonen päättyi saksalaisten johdossa.

Madrid kuitenkin ryhdistäytyi toisella puolikkaalla ja nousi väkisin tasoihin ja edelle Joselun kahdella maalilla. Berlin tuli viimeisellä viisiminuuttisella rinnalle Alex Kralin toimesta, mutta Dani Ceballosin viime hetkien osuma sinetöi Realin 3-2 vierasvoiton.

Ottelun sankariksi noussut Ceballos on jäänyt tällä kaudella Realin miehistössä todella pienelle vastuulle. Siirtohuhujen keskiössä olleelta pelaajalta kyseltiin ottelun jälkeen päätöksestä jatkaa Los Blancosin miehistössä.

– Valmentaja (Carlo Ancelotti) oli avainasemassa. Hän vaati minua jäämään ja nyt minun on aika näyttää, mitä voin tuoda joukkueeseen, Ceballos vastasi.

Myös Ancelotti yltyi kehumaan Ceballosin otteita.

– Hänen maalinsa oli ansaittu, sillä hän joutui tekemään kovasti töitä loukkaantumisen jäljiltä. Maalinsa lisäksi, hän pelasi hienon ottelun.

Lähde: Football Espana

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos