Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Juventuslegenda päätyi kovaan ratkaisuun – Ex-kapteeni haastaa entisen seuransa oikeuteen

Leonardo Bonucci haastaa Juventuksen oikeuteen
AOP

Useat lähteet Italiassa kertovat Juventus-legenda Leonardo Bonuccin ryhtyvän oikeustoimiin Juventusta vastaan sen jälkeen, kun hänet jäädytettiin joukkueesta kesän aikana.

Italian maajoukkuetähti Leonardo Bonucci joutui harjoittelemaan erikseen pre-seasonin aikana, koska hän ei enää mahtunut Massimiliano Allegrin suunnitelmiin.

Bonucci siirtyi kesän siirtoikkunan viimeisenä päivänä Bundesliigaan Union Berlinin riveihin. Mies kokee kuitenkin Juventuksen vahingoittaneen häntä pitämällä hänet useiden viikkojen ajan poissa ykkösjoukkueesta.

Bonucci aikoo siis haastaa ex-seuransa oikeuteen, joka ei tiettävästi tarjonnut tälle vaadittavan mukaisia harjoitusolosuhteita, mikä rikkoo Italian jalkapalloliiton kanssa tehtyä työehtosopimusta.

– Hänellä ei ollut käytettävissään asianmukaisia koulutusolosuhteita, ja hänen imagonsa ja ammattitaitonsa on kärsinyt, Bonuccin tiedotteessa luki.

Lähteiden mukaan Bonucci harjoitteli Juventuksen harjoituskentällä iltaisin ja eri aikaan kuin muu joukkue. Hän ei koskaan tavannut teknistä henkilökuntaa, eikä voinut käyttää kaikkia harjoitustiloja. Bonuccin asianajajat Antonio Conte ja Gabriele Zuccheretti nostavat tänään kanteen.

Italialaispuolustaja on kertonut, että jos hän voittaa oikeusjutun, hän lahjoittaa summan Neurolandille, kansalaisjärjestölle, joka tukee Torinon lasten neurokirurgian osastolla sairaalahoidossa olevien lasten perheitä, sekä Live Onlusille, joka ostaa ja lahjoittaa defibrillaattoreita urheiluseuroille, kouluille ja kunnille.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos