Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Arsenalin supertähti paljastaa syyn seuravalinnalleen: ”Hänellä on omanlaisensa aura”

Mikel Arteta, Declan Rice.
AOP

Declan Ricen siirtyminen West Hamista Arsenaliin oli yksi kesän suurimmista kaupoista. Englannin maajoukkuemiehen kintereillä oli muitakin ottajia. Rice avautuu nyt seuravalinnastaan medialle.

Chelsean akatemiassa jalkapallo-oppinsa saanut Declan Rice, 24, on nuoresta iästään huolimatta jo rutinoitunut valioliigapelaaja. Monipuolinen keskikenttäpelaaja pysyi pitkään West Hamin palkkalistoilla, mutta lopulta väistämätön tapahtui ja mies vaihtoi osoitetta.

Uudeksi joukkueeksi valikoitui Arsenal, vaikka myös Chelsea, Arsenal ja Manchester United olivat kiinnostuneita hänen allekirjoituksestaan. Ricen vastaus oli ytimekäs, kun häneltä kysyttiin syytä seuravalinnalleen.

– Valmentaja. Mikel (Arteta). Heti siitä lähtien, kun tapasin hänet, tiesin, että hän on joku, jonka haluan huolehtivan urani seuraavasta kappaleesta. Hänellä on omanlaisensa aura ja tapa ymmärtää tätä peliä.

– Arsenalilla oli viime vuonna valtavat paineet voittaa Valioliiga ja siksi minä siirryin tänne. Uskon seuran visioon ja manageriin.

– Manchester City on maailman paras joukkue ja tällä hetkellä heidän pysäyttämisen on vaikeaa. Se on samalla kuitenkin hieno haaste. Meidän täytyy jatkaa työntekoa ja edetä yksi ottelu kerrallaan.

Lähde: Football.London

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos