Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Ennätys uusiksi! – Barcelonan supertalentilta historiallinen osuma!

Lamine Yamal
AOP

FC Barcelona koki kovan pettymyksen Espanjan pääsarjassa, kun Granada pystyi riistämään katalonialaisilta pisteen. Blaugranan superlahjakkuus, Lamine Yamal nousi La Ligan historian nuorimmaksi maalintekijäksi osuttuaan ensimmäisellä puoliajalla.

La Ligan tyvipäässä majaileva Granada tarjosi FC Barcelonalle odotettua kovemman haasteen sunnuntaina. Barca sai peliin huonoimman mahdollisen alun, kun Bryan Zaragoza onnistui maalinteossa jo ensimmäisen minuutin aikana.

Sama mies oli asialla jälleen ennen puolen tunnin täyttymistä, jonka myötä Barcelonalla oli vuori kiivettävänään. Xavi Hernandezin miehistö sai kuitenkin raavittua minimituloksen, kun Lamine Yamal kavensi avausjakson lopulla ja Sergi Roberto tasoitti toisella puoliajalla.

Yamalin maali jää historiaan, sillä pelaajasta tuli 16 vuoden ja 87 päivän ikäisenä kilpailun kaikkien aikojen nuorin maalintekijä.

Xavi iloitsi pelin jälkeen nuorukaisen saavutuksesta.

– Olen hyvin onnellinen, että Lamine onnistui tekemään tuon historiallisen maalin. Hän oli erittäin hyvä tänään.

– Sain itse luottamusta osakseni ollakseni 17- tai 18-vuotias. Kun näemme hänen kaltaisensa pelaajan, meidän on tehtävä kaikki huolellisesti. Oli harmillista, ettei hänen maalinsa syntynyt voitokkaassa ottelussa.

Lähde: 90min

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos