Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Pelottava tilanne Ranskassa – Katsomosta heitetty ilotulite räjähti maalivahdin jalkoihin

Jalkapallo
AOP

Ranskan jalkapallon pääsarjassa Ligue 1:ssa nähtiin sunnuntai-iltana pelottava tilanne, kun katsomosta heitetty ilotulite räjähti kentällä aivan maalivahdin vieressä.

Montpellierin ja Clermontin välinen ottelu jouduttiin sunnuntaina keskeyttämään, kun katsomosta heitetty ilotulite räjähti Clermont-maalivahti Mory Diawin jalan vieressä. Lääkintähenkilökunta riensi kentälle nopeasti hoitamaan maahan kaatunutta Diawia.

Senegalia edustava maalivahti kannettiin lopulta paareilla kentältä pois ja ottelun tuomaristo piti tilanteesta kriisikokousta.

– Clermontin maalivahtia tutkinut lääkäri vahvisti, ettei hän ollut siinä kunnossa, että hän voisi palata kentälle. Ottelu on näin ollen keskeytetty lopullisesti, ottelun erotuomari Florent Batta kertoi tilanteesta ottelun jälkeen BBC Sportin mukaan.

Montpellier johti lisäajalle edennyttä ottelua 4-2, kun erotuomari Batta päätti keskeyttää sen lopullisesti. Vielä ei tiedetä, pelataanko ottelu loppuun myöhemmin vai jääkö tulos sellaisenaan voimaan. Montpellieriä saattaa vielä odottaa rangaistus sen fanien törttöilystä.

Tunteita ottelun viime hetkillä nostatti myös Clermontin Neto Borges, joka näytti katsomon suuntaan keskisormea Diawin loukkaantumisen jälkeen. Borges sai tilanteesta punaisen kortin.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos