Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Vancouver Canucks sopimukseen lupaavan ruotsalaishyökkääjän kanssa!

NHL
Unsplash

Vancouver Canucks on tehnyt kahden vuoden mittaisen sopimuksen Nils Höglanderin kanssa. 22-vuotias ruotsalainen kiekkoili päättyneen kauden jälkimmäisen puolikkaan AHL:ssä Abbotsfordissa. Hyökkääjän uusi kontrahti on arvoltaan 2,2 miljoonaa dollaria.

Nils Höglander pelasi viime kaudella 25 ottelua Vancouver Canucksin paidassa, joissa kertyi yhdeksän tehopistettä (3+6).

Vastuuta ei tämän jälkeen herunut ja nuorukainen lähetettiin joulukuun puolivälissä AHL:n Abbotsfordiin.

Farmissa peli kulki mallikkaasti ja 45 ottelun aikana syntyi 32 tehopinnaa. Kuudessa Calder Cup-pudotuspeliottelussa ruotsalainen merkkautti kolme maalia ja kolme syöttöä.

Höglanderista tuli rajoitettu vapaa-agentti heinäkuun alussa, mutta Canucks päätti sunnuntaina kiinnittää miehen kahden vuoden sopimuksella. Tuore pahvi takaa hyökkääjälle 1,1 miljoonan dollarin vuositulot.

– Nils oppi todella paljon viime kauden aikana, etenkin pelatessaan pudotuspelejä Abbotsfordissa. Ei ole helppoa aloittaa kautta ylhäällä ja joutua sen jälkeen pudotetuksi AHL:ään, mutta hän vastasi haasteeseen upealla tavalla, Canucksin GM, Patrik Allvin tuumi.

– Hän teki rajusti töitä kehittymisensä eteen, josta kuuluu kiitos myös valmennukselle ja taustaryhmällemme, jotka auttoivat häntä suuresti. Uskon, että tämä kokemus auttaa häntä kamppailemaan paikasta joukkueessamme.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos