Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

NHL:n yllättäjäjoukkue lähellä megadiiliä! – Suomalaistykki allekirjoittamassa jatkopahvin

Sebastian Aho
AOP

Suomen kirkkaimpiin NHL-tähtiin lukeutuva Sebastian Aho on jatkamassa uraansa Carolina Hurricanesin paidassa. Raumalaislähtöinen mailataituri on jäämässä ilman sopimusta tulevan kauden jälkeen.

Viime kauden yllättäjäjoukkue Carolina Hurricanes on lähellä todellista megadiiliä. Itäisen Konferenssin finaaleihin yltänys Canes on tekemässä Sebastian Ahon kanssa jatkodiilin, joka kiinnittäisi suomalaisen joukkueeseen todennäköisesti useamman vuoden ajaksi.

Ahon nykyistä viiden vuoden ja 42,27 miljoonan dollarin arvoista kontrahtia on jäljellä enää vuosi, joten Carolinan tulee kiinnittää pelaajansa viimeistään ensi heinäkuussa.

Seuran GM, Don Waddell kertoi neuvotteluiden edenneen sopuisissa merkeissä.

– Teemme jatkuvasti töitä sopimuksen eteen ja olemme lähellä. Kaikki ei ole vielä valmista, mutta keskustelemme lähes päivittäin, joten toivottavasti pääsemme yhteisymmärrykseen parin viikon sisällä. Aho haluaa olla Hurricanesin pelaaja uransa loppuun asti.

– Se mitä neljä vuotta sitten tapahtui on taaksejäänyttä elämää. Me vastasimme (Montreal Canadiensin) sopimustarjoukseen, emmekä ole sen jälkeen keskustelleet aiheesta. Hän nauttii suunnasta, johon tämä joukkue on kulkemassa valmentaja (Rob Brind’Amour) kanssa.

Aho oli tuttuun tapaansa joukkueensa paras maalintekijä päättyneellä kaudellaan. Joukkueen sisäisessä pistepörssissä mies ylsi toiseksi.

Mainos
2 kommenttia
Tilaa
Ilmoitus

2 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos