Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

NHL:n supertähti avautuu shokkisiirrostaan: ”Oloni on katkeransuloinen”

Alex Killorn
AOP

Anaheim Ducks hankki riveihinsä rutkasti kokemusta kiinnittämällä Alex Killornin neljän vuoden mittaisella diilillä. Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Tampa Bay Lightningin paidasta purki tuntojaan siirron nähtyä päivänvalon.

Hallitsevana NHL:n mestarina päättyneelle kaudelle lähtenyt Tampa Bay Lightning joutui pettymään pudotuspeleissä raskaasti. Toronto Maple Leafsin piti olla pelkkä suupala floridalaisille, mutta toisin kävi, sillä vaahteranlehtipaidat veivät kuudennen pelin nimiinsä.

Alex Killorn oli tuttuun tapaansa yksi Lightningin näkyvimmistä pelaajista ja merkkautti uransa toistaiseksi parhaat tehopisteet runkosarjassa (27 + 37). Kuudessa playoff-ottelussa Killorn teki kolme maalia ja antoi kaksi syöttöä.

Ensi kaudella Killorn pelaa Anaheim Ducksissa allekirjoitettuaan neljän vuoden sopimuksen, jonka arvosta ei ole tarkkaa tietoa.

– Oloni on erittäin katkeransuloinen. Kuvittelina aina pelaavani urani loppuun asti Lightningissa, mutta niin ei ollut tarkoitettu, Killorn myönsi.

– Aion kuitenkin keskittyä tulevaan ja olen iloinen päästessäni edustamaan Anaheimia. Joukkue on matkalla oikeaan suuntaan ja uskon, että pelaamistamme on nautinto seurata tulevien vuosien aikana. Olen todella innoissani tulevaisuudesta.

Killornin mukaantulon myötä Ducksin suhteellisen nuori joukkue saa aimo annoksen lisää kokemusta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos