Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Winnipeg Jets osti konkarihyökkääjänsä sopimuksen ulos: ”Osasin odottaa tätä”

Blake Wheeler
AOP

Pitkän linjan NHL-veteraani Blake Wheeler on ensi kaudella New York Rangersin pelaaja. Winnipeg Jets osti hyökkääjän sopimuksen viimeisen vuoden ulos ja yhdysvaltalainen allekirjoitti tulevan kauden mittaisen diilin Rangersin kanssa.

Yksi luku Winnipeg Jetsin historiassa tuli päätökseensä, kun seura päätti hankkiutua eroon Blake Wheeleristä. Jetsiä 12 vuotta edustaneen konkarin sopimuksen viimeinen vuosi ostetiin ulos, jonka jälkeen hän oli vapaa vaihtamaan maisemaa.

Kokenut jenkki allekirjoitti vuoden mittaisen ja 800 000 dollarin arvoisen sopimuksen New York Rangersin kanssa. Diiliin on kirjattu myös erinäisiä bonuspalkkioita, joiden toteutuessa kokonaisarvo saattaa nousta hieman yli miljoonaan dollariin.

Viime kaudella 55 tehopistettä kirjauttanut Wheeler jakoi kiitosta vanhan seuransa suuntaan.

– Olen uskomattoman kiitollinen kaikesta Winnipegille. On harvinaista saada edustaa samaa joukkuetta 12 vuoden ajan. Minulla on pelkästään hyvää sanottavaa organisaatiosta, seuran faneista ja kaupungista.

– Suhteeni valmennuksen ja johtoportaan kanssa ovat kunnossa. Tunnen suurta ylpeyttä siitä, että erosimme hyvissä väleissä. Se ei ole aina itsestäänselvää pitkän yhteisen ajan jälkeen. Kommunikaatiomme oli kunnossa, joten osasin odottaa tätä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos