Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Liigan sensaatiojoukkue hajoaa käsiin – Nyt lähdöstä ilmoitti joukkueen kapteeni: “Verkot ovat vesillä”

Pekka Jormakka ei jatka ensi kaudella Jukureissa
AOP

SM-liigan tämän kauden yksi suurimmista yllättäjistä, Mikkelin Jukurit, näyttää pahasti hajoavan käteen kauden lopuksi.

Todella vahvasti liigassa tällä kaudella esiintyneen Jukurien rivit rakoilevat ja monet joukkueen kärkinimistä ovat ilmoittaneet jatkavansa ensi kaudella muissa osoitteissa.

Viimeisimpänä lähtijöiden listaan lisättiin joukkueen kapteeni Pekka Jormakka, kun mies vahvisti Ilta-Sanomille siirtyvänsä ensi kaudeksi toisaalle.

– Muksut ovat sen verran pieniä vielä, että haluaisin nähdä Ruotsin liigan. Se on näkemättä, Leijonissakin loistanut Jormakka paljasti.

– Verkot ovat vesillä.

Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen on jo ilmoittanut siirtyvänsä ensi kaudeksi Ruotsin SHL-seura Timrå IK:n päävalmentajaksi. Jormakalta udeltiin, josko miestä kiinnostaisi päävalmentajan seuraaminen seuraan.

– Ei se huono vaihtoehto ole, Jormakka myönsi.

– Jos sen Kanada-maljan nostan kapteenina ilmaan, sitten Ollin on melkein pakko ottaa minut jengiin.

Laitahyökkääjänä pelaava Jormakka on iskenyt tällä kaudella tehot 17+18=35. Mies nousi myös kuuden vuoden tauon jälkeen Leijoniin vastikää ja loisti Ruotsin EHT-turnauksessa iskien Leijonien voitto-osuman Ruotsin verkkoon turnauksen finaalissa.

– Katsotaan nyt, miten asiat menevät ja keskitytään tähän loppukauteen. Pelimiehet tekevät sopimuksen vasta kauden jälkeen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos