Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Kenkää saanut Lauri Marjamäki paljasti potkuistaan: “Yllätyksenä tuli”

Lauri Marjamäki sai potkut Kärppien päävalmentajan pestistä
AOP

SM-liigaseura Oulun Kärpät ilmoitti maanantaiaamuna antaneensa potkut päävalmentajalleen Lauri Marjamäelle.

Seura tiedotti päätöksestä verkkosivuillaan ja paljasti sen syntyneen urheilullisen menestymättömyyden vuoksi. Lauri Marjamäki ehti valmentaa Kärppiä noin puolentoista vuoden ajan.

– Tämä on tulosurheilua ja mennään tulos edellä. Jos katsotaan kuntopuntaria viimeisen kymmenen pelin osalta, niin se ei ole sitä, mitä meidän pitäisi saada, Kärppien urheilujohtaja Mikko Myllykoski kertoi MTV Urheilulle.

Kärppien viime aikaiset otteet ovat olleet mollivoittoisia ja ne lopulta ratkaisivat Marjamäen kohtalon. Joukkue on voittanut viimeisistä kymmenestä ottelustaan vain kolme.

Marjamäki kommentoi potkujaan tuoreeltaan maanantaina MTV Urheilulle. Mies myönsi, että päätös tuli yllätyksenä.

– Pettynyt fiilis. Sitä lähti uuteen viikkoon ja kaikki ajatukset siinä, että voitetaan tiistaina Vaasassa. Nyt oli tilanne tämä. Eihän sitä tietenkään… yllätyksenä tuli, Marjamäki totesi.

Pettynyt Marjamäki myönsi, että joukkueen tuloskunto on toki ollut heikkoa, mutta näki joukkueen esitykset pelillisesti kuitenkin ihan kelvollisina.

– Ei me pelillisesti niin huonosti pelattu kuin tuloksellisesti. Niin se urheilussa menee, että päävalmentaja kantaa vastuun lopputuloksesta, Marjamäki pyöritteli tuoreeltaan.

– Vaikeiden jaksojen läpi pitää mennä, mutta minä en ole enää sitä laivaa viemässä siitä läpi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos