Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Jääkiekon himotuin pokaali kiertää NHL:n supertähteä: “Kyse on pienistä asioista”

Connor McDavid sivuun loukkaantumisen vuoksi
AOP

NHL:n yhden suurimman tähden, Connor McDavidin, odotetaan korjaavan jälleen henkilökohtaisia pokaaleja NHL:n palkintotilaisuudessa vino pino, mutta se kaikista tärkein mieheltä kuitenkin edelleen puuttuu.

Edmonton Oilersin megatähden Connor McDavidin odotetaan putsaavan pöytää ensi yön NHL Awardseissa, eli kauden parhaiden palkitsemistilaisuudessa.

Kanadalainen supertähti hallitsi päättyneellä kaudella pistepörssiä mielin määrin ja olikin runkosarjassa koko liigan paras niin maaleissa (64), syöttöpisteissä (89) kuin tehopisteissä (153). Mies tuleekin pokaamaan ensi yön palkintotilaisuudessa ainakin parhaan maalintekijän Maurice ”Rocket” Richard Trophyn sekä pistepörssin voittajan Art Ross Trophyn.

Henkilökohtaisia pokaaleja McDavidilla on jo roppakaupalla, mutta se kaikista tärkein mieheltä vielä uupuu. Mies ei ole nimittäin päässyt vielä nostamaan kiekkomaailman himotuinta pokaalia eli Stanley Cupia.

Edmontonin matka pudotuspeleissä päättyi tällä kaudella toisella kierroksella, kun se hävisi Vegas Golden Knightsille 4-2.

– Se (Vegasille häviäminen) oli tietysti todella suuri pettymys. Tuntuma on kuitenkin se, että joukkueessamme on kaikki kohdallaan. Paljon on tehtävä töitä ennen kuin aloitamme uuden kauden, joukkueensa kapteeni McDavid pohti.

Päättynyt kausi oli kaiken kaikkiaan Edmontonilta kuitenkin vahva ja myös McDavid uskoo, että suunta on oikea. Miehen mukaan joukkueella on kaikki ainekset mennä vielä päätyyn asti ja nostaa himoittu Stanley Cup -pokaali.

– Saimme paljon oppia. Kyse on pienistä asioista, mikä on mielestäni hyvä juttu. Meidän täytyy oppia virheistämme ja päästä takaisin parhaalle tasollemme, McDavid pohti.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos