Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Florida tiukan paikan edessä Stanley Cup -finaaleissa – Kapteeni Barkov nauttii kovista paineista

Paineet kasvavat Aleksander Barkoviln harteilla
AOP

Aleksander Barkov tunnistaa itseensä kohdistuvat kovat paineet ja tietää, että NHL:n Stanley Cupin kolmannessa finaalissa on onnistuttava.

Florida Panthers on perjantain vastaisena yönä tiukan paikan edessä. Sen on käytännössä pakko voittaa, jos se haluaa pitää toiveet Stanley Cup -mestaruudesta hengissä.

Paine Aleksander Barkovin suuntaan on kasvanut viimeiset ottelut ja vaikka suomalainen onkin johtanut joukkuettaan esimerkillisesti, vaaditaan nyt tehoja. Perjantaiyön kolmannessa finaalissa myös suomalaiskapteenin odotetaan avaavan maalihanat.

Barkov saapui median eteen keskiviikkona Floridassa, kun joukkue pääsi taas harjoittelemaan kotijäällä.

– Painetta on aina ja pidänkin siitä. Asetan itselleni aina kovat odotukset, sillä se saa minusta parhaan irti. Tilanne on nyt ihan samanlainen. En ole tehnyt sellaista tulosta, mitä haluaisin, mutta huomenna minulla on siihen taas uusi mahdollisuus, Barkov kommentoi.

Vegas johtaa finaalisarjaa vahvojen kotivoittojen jälkeen 2-0. Stanley Cupin voittoon vaaditaan neljä voittoa. Mestaruus ei siis vielä kolmannessa ottelussa ratkea, mutta käytännössä peli on aika lailla taputeltu, mikäli Florida nokkiin ottaa.

Yksi tekijä, jolla Barkovin mukaan Florida pääsee mukaan peliin, on jäähyaitosta pois pysyminen. Florida on toistaiseksi pelannut aivan liian kurittomasti, kun Vegas puolestaan on pitänyt päänsä kylmänä.

– Ollaan otettu liikaa jäähyjä. Ei haluta missään nimessä aloittaa peliä kolmella jäähyllä niin kuin viimeksi. On varmaa, että se kostautuu jossain vaiheessa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos