Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Florida Panthersin suomalaissentteri täräytti joukkueensa finaaliesityksestä: “Eiköhän kaikki sen tiedä”

Anton Lundell tietää, että Panthers pystyy parempaan
AOP

Florida Panthersin suomalaissentteri Anton Lundellin mukaan on yksi osa-alue, jolla erityisesti joukkueen on oltava parempi.

Suomalaisittain nähtiin hienoa edustusta NHL:n ensimmäisessä finaalissa, kun Florida Panthers ja Vegas Golden Knights ottivat yhteen finaalisarjan ensimmäisessä ottelussa.

Ensimmäinen finaali alkoi suomalaisittain lupaavasti, kun Anton Lundell syötti ottelun avausmaalin ja Erik Staal vei vieraat 1-0 johtoon. Vegas kuittasi kuitenkin tasoihin ja lopulta karkasi kolmannessa erässä saavuttamattomiin.

Golden Knights voitti ottelun lopulta selvin luvuin 5-2. Floridan suomalaissentteri Lundell tietää, että parempaan on toisessa finaalissa pystyttävä, mikäli joukkue mielii tehdä finaalisarjasta kunnon taiston.

– Tuntui, että saimme ihan hyvin luotua paikkoja. Vastakkain on kaksi hyvää joukkuetta, niin välillä joutuu vähän puolustamaan, Lundell kommentoi pelistä.

– Tämä oli aika fyysinen peli, mutta kaikki vastustajat ovat olleet aika fyysisiä. Pelityyli ei sinänsä hirveästi vaihtunut. Ehkä Vegas uskalsi vähän enemmän tehdä peliä eikä lyönyt aina kiekkoa päätyyn.

Vegasin ennakoitiin olevan Floridalle tiukka vastus ja joukkue onkin lähes jokaisella osa-alueella vahva. Alivoimapeli on kuitenkin ollut se yksi osa-alue, jolla Vegas on näyttänyt heikkoutta. Panthers ei vielä ensimmäisessä finaalissa pystynyt Golden Knightsin heikkoutta hyödyntämään, eikä onnistunut käyttämään kolmesta ylivoimatilaisuudestaan ainuttakaan.

– On päivänselvää, että pystymme olemaan siinä parempia. Eivätköhän kaikki sen tiedä, Lundell täräytti Helsingin Sanomien mukaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos