Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Boston Bruins hankkimassa kovan luokan paluumuuttajan?

Milan Lucic
AOP

Milan Lucic vietti pitkän pätkän aiemmin Boston Bruinsin riveissä nousten joukkueessa kulttipelaajan asemaan. Calgary Flames on raportoidusti antanut kanadalaiselle luvan neuvotella muiden joukkueiden kanssa ja paluuta Bruinsiin pidetään yhtenä vaihtoehtona.

NHL-uransa kahdeksan ensimmäistä kautta Boston Bruinsin paidassa pelannut Milan Lucic oli tärkeä palanen Bruinsin menestysvuosien joukkueita. Romuluinen voimahyökkääjä pääsi juhlimaan Stanley Cupin voittoa vuonna 2011 ja puki seuran pelipaidan päälleen yhteensä 556 ottelussa.

Joukkuetovereitaan loppuun asti puolustanut Lucic kulutti Bruins-vuosiensa aikana jäähypenkkiä yhteensä 772 minuutin edestä.

Päättyneellä kaudella Calgary Flamesia edustaneesta Lucicista on tulossa heinäkuun alussa vapaa-agentti. Flames on antanut hyökkääjälle raportoidusti luvan neuvotella muiden seurojen kanssa.

Mediassa on spekuloitu mahdollisella paluulla Bruinsiin, ja Lucic myöntää muistelevansa entistä kotikaupunkiaan lämmöllä.

– On selvää, että Boston tulee olemaan minulle aina erityinen paikka. Tässä on kuitenkin vielä runsaasti aikaa katsoa, mitä tapahtuu (ennen heinäkuun ensimmäistä päivää).

Lucic oli tänä vuonna osa Kanadan joukkuetta, joka nappasi kultaa Helsingissä ja Tampereella pelatuissa MM-kisoissa.

Lähde: MassLive.com

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos