Pidetään yhteyttä

TV

Tässä leffa Halloween iltaan: Terrifier 2-elokuvan katsojat pyörtyilevät ja oksentelevat

Tässä leffa Halloween iltaan: Terrifier 2-elokuvan katsojat pyörtyilevät ja oksentelevat
Youtube / Cinedigm

Aina hittielokuvan tekemiseen ei tarvita suurta tuotantokassaa. Yhdysvaltalainen pienellä budjetilla valmistettu leffa nimeltään Terrifier 2 on noussut niin suureksi hitiksi, että se on moninkertaistanut oman budjettinsa. Leffa valmistetiin noin 250 000 dollarin kassalla ja sen lipputulot ovat ylittäneet jo 5,2 miljoonaa dollaria, kertoo Bloody Disgusting.

Syynä huimiin tuloihin on se, että elokuva on ilmeisen kuvottava ja kauhistuttava ja sen maine on kiirinyt. Elokuvateattereissa elokuvaa katsoneet ihmiset ovat pyörtyilleet ja oksennelleet elokuvan murhakohtauksien aikana. Osa katsojista on tosin epäillyt ihmisten reaktioita pelkäksi mainostempuksi.

Vielä ei tiedetä, onko leffa tulossa Suomen leffateattereihin. Yhdysvalloissa elokuvaa pääsee striimaamaan netistä jo lokakuun lopulla, eli juuri sopivasti Halloweenin alla.

Elokuva kertoo Art the Clown-nimisestä pellestä, joka murhaa ihmisiä. Tätä leffaa ei siis kannata katsoa, jos sinulla on klovnien pelko. Elokuvan traileri antaa esimakua siitä, miten hyytävän verisiä kohtauksia on luvassa. Tämä leffa on todiste siitä, että aina isolla rahalla ei saa parempaa.

Trailerin pääsee katsomaan alta. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
1 kommentti
Tilaa
Ilmoitus

1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos