Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Sointu Borg avautuu mielen haasteistaan kesken lomansa: samaistuttava ongelma

Sointu Borg avautuu mielen haasteistaan kesken lomansa: samaistuttava ongelma
Instagram / @sointuorvokki

Yrittäjä Sointu Borg on paraikaa Espanjassa viettämässä lomaa. Hän päätti päivittää sieltä mietteitään mielensä haasteista. Kyseessä on ongelma, johon moni osaa samaistua.

”Oon p***a elään hetkessä. Se mua v****taa omassa pääkopassani ehkä eniten,” hän aloittaa hemaisevan kuvansa yhteydessä.

”Harjottelen sitä kuuluisaa läsnäolon taitoa nykyään joka päivä, reissussa varsinkin. Joskus tunnen jopa syyllisyyttä (tai no ollaan rehellisiä, ei joskus vaan joka kerta) siitä kun oon matkustelemassa ja mieli viilettää koko ajan jossain tulevassa. Tulevissa duuneissa, rahassa, roikkuvissa projekteissa tai vastaamattomissa viesteissä ja lista jatkuu,” hän sanoo.

”Haluisin niissä hetkissä vaan sammuttaa aivoni ja nauttia ympärillä olevasta kauneudesta. Se on vaan välillä niin pirun haastavaa,” hän kertoo.

”Välillä se hetkessä eläminen onnistuu paremmin, välillä huonommin. Anyway, yks elämäntaito minkä haluan oppia vielä ennen hautaa, on tietystä levottomuudesta ja rauhattomuudesta irrottaminen. Jumalaare se ois hienoo,” hän miettii.

”Olla vaan ja velloa jossain rauhallisuuden tyyssijassa (selvinpäin, päihteillä se tila on keinotekosesti rakennettua). Saan siitä tilasta välillä kiinni, mut sit se taas katoaa.”

Sointu sanoo, että ainainen murehtiminen voi olla addiktoivaa. Murehtiminen voi siis olla tapa ”kontrolloida” omaa elämää.

”Vaikka stressaamisesta on melko mahdotonta päästä kokonaan eroon, niin oivallus siitä, että aina löytyy murehdittavaa, on melko oleellinen. Toisin sanoen paskan määrä on vakio ja elämä ei tuu ikinä valmiiks. AINA löytyy jotain ressattavaa ja just sen takia irrottamisen taito on ja ois niin s***anan makee,” Sointu sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos