Pidetään yhteyttä

TV

Oliko tämä yksi sinun suosikkiohjelmistasi 2000-luvun taitteessa? – Palaa nyt ruutuun!

Bumtsibum palaa ruutuun
AOP

Nelonen Media teki monet iloisiksi julkistaessaan syksyn ohjelmansa. Muiden suosikkien mukana tullaan näkemään myös upouusi Bumtsibum!

Monet muistavat Bumtsibumin 2000-luvun taitteesta, jolloin ohjelmaa juonsi energinen Marco Bjurström. Jokaisessa jaksossa nähtiin kaksi joukkuetta, jotka koostuivat kapteenin lisäksi neljästä artistivieraasta. Joukkueet yrittävät arvata musiikkikappaleita, joista he saavat vihjeitä sekä sanoin että musiikin avulla.

Luvassa on takuuvarmasti yhtä hyvää tunnelmaa, kuin ohjelman vanhoissakin jaksoissa, joissa innostuttiin laulamaan monenlaisia lauluja upein esityksin. Tunnelma nousi kattoon myös kotisohvilla, kun musiikin riemu levisi ruudun kautta TV-yleisöön.

Uudessa versiossa homma toimii saman kaavan mukaan kuin aikaisemminkin, mutta ohjelman taustajoukko tulee muuttumaan. Tällä kertaa juontajana nähdään Jaana Pelkonen ja joukkuekapteeneina toimivat Leri Leskinen ja Lenni-Kalle Taipale.

Vanhassa Bumtsibumissa vuosimallia 2000 ohjelmaa veti Bjurströmin lisäksi Jari Puhakka, Esa Nieminen ja Seppo Hovi. Hovi muisteli vuonna 2020 huhtikuussa antamassaan haastattelussa ohjelman tekemisen haastavuutta.

Siinä oli ammattitaidollisesti kaikki pelissä. Ohjelmaan ei voinut valmistautua ollenkaan, piti olla hoksottimet ja oma arkisto koko ajan käytössä.

Monet entiset fanit ovat uutisesta todella innoissaan, ja ohjelman paluu onkin todellinen piristysruiske syksyn televisioantiin. Bumtsibum alkaa pyöriä Nelosella elokuussa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos