Pidetään yhteyttä

TV

Netflixin salaiset tiedot Squid Gamen tulosdatasta julki: eivät paljasta näitä edes sijoittajille

Netflixin salaiset tiedot Squid Gamen tulosdatasta julki: eivät paljasta näitä edes sijoittajille
AOP

Netflixin kaikkien aikojen suosituin sarja Squid Game on ylittänyt ennätyksiä. Nyt sarjan tulosdata on vuotanut nettiin ja tiedon julkistaja on Bloomberg.

Tietojen mukaan Squid Game-sarjan pitäisi tuottaa suoratoistopalvelulle jopa noin 764 miljoonaa euroa. Yhdeksän jakson sarjaa tuotettiin 18,3 miljoonalla eurolla, joten sarja tulisi tuottamaan Netflixille noin 40 kertaa enemmän kuin mitä siitä maksettiin. Yhden jakson hinnaksi tuli vain 2,06 miljoonaa euroa.

Tietojen mukaan noin noin 132 miljoonaa ihmistä ovat katsoneet sarjaa ainakin kaksi minuuttia. Tämä luku rikkoi aikaisemman menestyssarjan, Bridgertonin, luvut.

Netflix ei ole julkistanut näitä tietoja aikaisemmin edes sijoittajille.

”Netflix ei keskustele näistä mittareista yrityksen ulkopuolisten tahojen kanssa ja ryhtyy merkittäviin toimiin suojellakseen niitä paljastumiselta,” Netflixin asianajaja sanoo.

Netflix tuottaa jatkuvasti uusia sarjoja ja elokuvia, joiden avulla se houkuttelee lisää tilaajia. Yksi Netflixin eduista muihin tuotantoyrityksiin nähden on se, että Netflix saa kerättyä paljon tietoa liittyen siihen, millaisista ohjelmista ja elokuvista katsojat pitävät. Muut tuotantoyritykset joutuvat vain arvailemaan, mistä elokuvista tai ohjelmista voisi tulla hitti.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos