Pidetään yhteyttä

TV

Netflix-sarjan yksityiskohtainen seksikohtaus sai katsojat suunniltaan: ”Älkää katsoko”

Netflix-sarjan yksityiskohtainen seksikohtaus sai katsojat suunniltaan: "Älkää katsoko"
Youtube / Netflix

Viime vuonna Netflixiin ilmestynyt Brand New Cherry Flavor-sarja on saanut katsojat suunniltan ensimmäisen tuotantokauden neljännellä jaksollaan. Jaksossa Tadpole Smoothie päähenkilö Lisa harrastaa seksiä miesystävänsä Jeffin kanssa – mutta kyseessä ei ole ihan tavallinen seksikohtaus, nimittäin Lisa ja Jeff harrastavat seksiä hyödyntäen Lisan kyljessä olevaa haavaa.

Yksityiskohtaisesti kuvattu seksikohtaus on saanut katsojat suunniltaan. Twitter ja TikTok räjähtivät, kun katsojat varoittivat kohtauksesta.

”Älkää katsoko seksikohtausta Brand New Cherry Flavorin neljännessä jaksossa ajassa 35:00. Toistan: älkää katsoko,” twiittasi yksi katsoja.

”Tein virheen ja katsoin 35 minuuttia Brand New Cherry Flavorin neljättä jaksoa TikTokin takia JA VOI HYVÄ LUOJA!” kauhisteli toinen.

”Tämä paska on outoa,” sanoo eräs.

”Kaverini käski minua katsomaan Brand New Cherry Flavorin neljännen jakson, enkä koskaan ole tuntenut oloani niin hyväksikäytetyksi, kunnes tänään. En voi unohtaa, mitä juuri näin,” kirjoitti neljäs.

”Avatkaa Netflixinne, te kaikki pervoilijat. Brand New Cherry Flavor, jakso 4. Heteroseksuaalinen, suostumuksellinen seksikohtaus,” twiittasi eräs.

Pääset katsomaan sarjan trailerin alta.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos