Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Burgerimies Akseli Herlevin uusi sarja starttasi – Suosittu konsepti muuttui yhdellä merkittävällä tavalla

Akseli Herlevin uusi sarja Burgerimiehet Pohjolassa
Instagram / Akseli Herlevi

Burgerimies ja julkkiskokki Akseli Herlevin ja apukokki Ossi Lahtisen uusi sarja Burgerimiehet Pohjolassa starttasi eilen tiistaina Nelosella ja Ruutu+ -suoratoistopalvelussa.

Tällä tuotantokaudella miehet reissaavat ympäri ämpäri Pohjoismaita ja maistelevat paikallisten ravintoloiden herkkuja, tutustuvat perinneruokiin ja kokkailevat matkan varrella myös itse ruokia.

Tuleva kausi poikkeaa edellisistä kausista yhdellä merkittävällä tavalla, tällä kaudella kokkaillaan muutakin kuin burgereita. Herlevin mukaan repertuaariin kuuluvat myös paikallinen streetfood eli katuruoka.

Kaksikko viettää jokaisessa maassa aikaa kahden jakson verran. Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Islannin lisäksi miehet suuntaavat myös Viroon.

Jokaisen maan ensimmäisessä jaksossa miehet valmistavat urbaanimpia annoksia maan pääkaupungissa, ja toisessa jaksossa tutustutaan syvemmällä maaseudulla perinneruokiin ja paikallisiin herkkuihin.

Ensimmäisessä jaksossa miehet vierailivat Tanskassa ja Kööpenhaminassa tutustuen Köpiksen ravintolaskeneen.

Parivaljakko vieraili varsin erikoisessa fine dining -ravintolassa nimeltä Punk Royale. Hämärässä disco-valoin valaistussa ravintolassa seinät oli koristeltu graffitein ja taustalla soi ug-klubimusa. Pöytien yllä oli nukkeja, ilmapalloja ja värikkäitä led-valoketjuja.

Myöhemmin miehet laittoivat grillin tulille keskellä Köpistä ja tuunasivat herkulliset lämpimät smörrebrödit eli tanskalaiset voileivät.

Tanskaan sijoittuvassa kakkosjaksossa kaksikko suuntaa Länsi-Tanskaan Atlantin rannikolle.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen tästä.


Aiemmin olemme nähneet Herlevin ja Lahtisen kolmessa aiemmasta sarjassa Burgerimies, Burgerimies Euroopassa ja Burgerimies Suomessa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos