Pidetään yhteyttä

TV

Kiti Kokkonen avautuu rankoista tanssitreeneistä – ”Marko, olet mun sankari!”

Kiti Kokkonen avautuu rankoista tanssitreeneistä Tanssii Tähtien Kanssa harjoituksissa
AOP

Uusimman Tanssii Tähtien Kanssa-tanssikilpailun kilpailijat ovat alkaneet julkaista treenikuviaan omilla sosiaalisen median tileillään. Yksi ehdottomasti suosikkeihin kuuluvista tanssijoista on tänä vuonna näyttelijä Kiti Kokkonen, joka nähdään tanssimassa yhdessä tähtivalmentajansa Marko Keräsen kanssa.

Tanssitreenit ovat olleet monelle kilpailijalle rankkoja, mutta samalla antaneet mahdollisuuden kehittyä ja nähdä mihin kaikkeen oma kroppa pystyy. Saman kokee nyt Kiti, joka postitti erittäin rehellisen avautumisen treeneistä omalle Instagram-tililleen.

Jos upotus ei näyt, voit katsoa sen täältä.

– Muistan etäisesti vielä miltä mielen ja liikkuvuuden keveys nuorempana tuntui. Jostain syystä menetykset, luopumiset ja epämieluisa terveydellinen haaste on hiipien pienentänyt eloa sykerölle. Siitä ei ole kuin muutama vuosi, kun tanssiminen olisi ollut mahdottomuus. Siksi tämä kaikki tuntuu niin uskomattomalta. Että uskaltamisen lisäksi pystyykin, Kiti avautuu rohkeasti tanssin tuomista haasteista.

Hän ylistää myös tanssiopettajaansa Markoa, joka on kaikesta päätellen laittanut Kitin todella töihin tanssimisen eteen.

– Koko prosessi on ollut tunnemyrsky. Mielelle ja keholle. Marko on vaativa opettaja. Ei ole menty helpon kautta ja on ollut iltoja, kun on mielessä käynyt etten selviä tästä, mutta tässä nyt ollaan ja illalla tanssitaan! Marko, olet mun sankari, hän kirjoittaa.

Mainokset