Pidetään yhteyttä

Huumori

Kirottu -elokuvan kummitustalo myynnissä: huima myyntihinta talosta, jossa tapahtuu kummallisia asioita

Kirottu -elokuvan kummitustalo myynnissä: huima myyntihinta talosta, jossa tapahtuu kummallisia asioita
Youtube / Mott & Chace Sotheby's International Realty

The Conjuring (Kirottu), vuoden 2013 kauhuelokuva sai inspiraationsa Yhdysvaltojen Rhode Islandilla sijaitsevasta talosta, joka rakennettiin 1700-luvun alkupuolella. Talo on yksi USA:n riivatuimmista ja siellä tapahtuu koko ajan. Providence Journal on nyt sanonut, että kyseinen talo on myynnissä ja myyntihinta on noin 1,2 miljoonaa dollaria, eli noin miljoona euroa.

Nykyiset omistajat vuokraavat taloa paranormaaleista ilmiöistä kiinnostuneille tutkijoille. Lisäksi he esittelevät taloa päiväkierroksilla. Nyt he ovat kuitenkin myymässä taloa siksi, että sen pitäminen on vaikeaa.

Omistajat ovat kertoneet, että talo on “hyvin kiireinen” ja sen sanotaan olevan yksi Yhdysvaltojen riivatuimmista taloista. Legendan mukaan 1800-luvulla elänyt Bathsheba Sherman on kummittelujen takana. Omistajat ovat raportoineet kuulleensa askelia, koputuksia ja nähneet ovien avautuvan.

Talolla on huima hinta, mutta se ei ole tavaton. Viime vuonna The Lizzie Borden House, toinen kummitustalo, myytiin 1,7 miljoonalla dollarilla. Lisäksi omistajat haluavat varmistaa, että uusi omistaja ei tee talosta suurta bisnestä, vaan kunnioittaa sitä tapaa, jolla nykyiset omistajat pyörittävät bisnestään.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset