Pidetään yhteyttä

Huumori

Haukka etsi suojaa hurrikaanilta teksasilaisen miehen taksista: kieltäytyi lähtemästä – 21 miljoonaa katselukertaa

Haukka etsi suojaa hurrikaanilta teksasilaisen miehen taksista: kieltäytyi lähtemästä - 21 miljoonaa katselukertaa
Youtube / IBTimes UK

Noin neljä vuotta sitten Yhdysvaltojen Teksasia riivannut myrsky Harvey oli pelottava niin ihmisille kuin eläimille. Kun hurrikaanit, kuten Harve, ovat lähellä, linnut ja muut eläimet etsivät suojaa hyvissä ajoin. Eräs haukka löysi mielestään parhaan mahdollisen suojan.

Haukka oli etsinut suojaa teksasilaisen miehen taksista. Se kyyhötti hiljaa takapenkillä eikä suostunut lähtemään, vaikka mies suostutteli sitä pitkään. Se ei myöskään näyttänyt pelkäävän ihmisiä.

Harveyksi nimetty haukka jopa nostettiin ulos taksista ja mies yritti patistaa sitä teilleen. Koska haukka ei tosiaan halunnut lähteä myrskyyn, mies kyseli videolla, että mitä sille pitää tehdä.

Mies antoi haukalle suojan myrskyn ajaksi, jonka jälkeen se vietiin villieläimiä pelastavalle organisaatiolle tutkittavaksi ja hoidettavaksi. Kävi ilmi, että Harveyn siipi oli loukkaantunut, eikä se olisi selvinnyt myrskystä rikkinäisen siipensä kanssa. Onneksi hyväsydäminen mies antoi haukalle suojan myrskyn ajaksi. Harvey sai sittemmin apua ja se vapautettiin takaisin luontoon, kun siipi oli taas parantunut.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos