Pidetään yhteyttä

TV

Kim Jong-un suuttui Squid Game-sarjan suosiosta: kuvailee sitä eläimelliseksi

Kim Jong-un suuttui Squid Game-sarjan suosiosta: kuvailee sitä eläimelliseksi
AOP

Eteläkorealainen sarja Squid Game on epäilemättä suosituin Netflixin sarja koskaan. Se on saanut huomiota ympäri maailmaa ja se on noussut Netflixin katsotuimmaksi sarjaksi. Sarjassa sadat rahattomat pelaajat alkavat kisata lasten peleissä, tavoitteenaan voittaa jättimäinen summa rahaa. Kompa on kuitenkin se, että kun pelaaja häviää, hän kuolee.

Washington Post kertoi hiljattain Kim Jong-unin reaktiosta kyseiseen sarjaan. Diktaattorin propagandaministeriö kuvaili sarjaa eläimelliseksi. Hän sanoi, että sarja kuvastaa ”eläimellistä eteläkorealaista yhteiskuntaa, jossa ihmiset ajetaan äärimmäiseen kilpailuun ja heidän inhimillisyytensä pyyhitään pois.”

Hän sanoo, että syy sarjan suosioon johtuu siitä, että se kuvastaa Etelä-Korean ahneutta ja kilpailua selviytymisestä.

Anna-lehti kertoi hiljattain, että sarja sisältää piiloviestejä, jotka saattavat jäädä ensimmäisellä katselukerralla huomaamatta. Esimerkiksi kourapelistä voitettu lahjapaketti muistuttaa pelin ruumisarkkuja ja pelaaja 001 ei löyyd listalta. Vihdeiden huomaamiseksi sarja kannattaakin katsoa toisen kerran.

Alta pääset katsomaan megsauositun sarjan virallisen trailerin. Sarjan pääosaa näyttelevästä miehestä tuli sensaatio yhdessä yössä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos