Pidetään yhteyttä

TV

Kardashianeilla työn alla uusi reality-sarja: nähtävillä myös Suomessa

Kardashianeilla työn alla uusi reality-sarja: nähtävillä myös Suomessa
AOP

Monet seurasivat supersuosittua Kardashians-sarjaa (Keeping Up With The Kardashians), josta tuotettiin jopa 14 kautta. Sarja päättyi hiljattain. Onneksi fanien ei tarvitse odotella turhan kauaa päästäkseen seuraamaan Kardashianien arkea, nimittäin TMZ kertoo, että työn alla on uusi reality-sarja, jota filmataan Los Angelesin Malibussa Lucky’s -nimisessä ravintolassa.

Uusi ja odotettu sarja tulee olemaan nähtävissä Hulu ja Star-palveluissa. Suomessa Star on osa Disney+-suortoistopalvelua.

Kim Kardashian julkaisi jokin aika sitten Tarinat-osiossaan vinkin siitä, että jotain mielenkiintoista on työn alla. Nyt Hulu on julkaissut Instagramissaan hieman lisää tietoa. Tulossa on monivuotinen sopimus uudelle ohjelmalle.

Sarjassa päästään seuraamaan Kardashianien ja Jennerien arkea. Kardashianit ja Jennerit kuuluvat maailman seuratuimpien julkkisten joukkoon. Etenkin Kanye Westin entinen vaimo Kim on kerännyt itselleen satoja miljoonia seuraajia. Myös huippumalli Kendall Jenner on myös hyvin seurattu Instagramissa.

Vielä ei ole tiedossa, milloin sarja tulee ulos Suomessa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos