Pidetään yhteyttä

TV

Kikka-leffan traileri on julkaistu! Kohuttu haastattelu mukana elokuvassa – odotettu leffa tulossa vuonna 2022

Kikka-leffan traileri on julkaistu! Kohuttu haastattelu mukana elokuvassa - odotettu leffa tulossa vuonna 2022
Youtube / Nordisk Film Finland

Laulaja Kikka, eli Kirsi Sirén saa oman elokuvansa, joka tulee ulos 23. helmikuuta 2022. Elokuvan traileri on nyt tullut julki ja monet odottavat Kikka-elokuvaa innokkaasti.

Sara Meller esittää Kikkaa odotetussa elokuvassa. Jo trailerin perusteella käy ilmi, että mukana on kohuttu haastattelu, jossa Kikka oli mukana Sabatti-ohjelmassa ja joutui miesten arvostelemaksi. Vuoden 1990 haastattelu sai paljon huomiota jo tuolloin ja se on saanut huomiota myös viime vuosina. Yle esitti haastattelun uudelleen vuonna 2018.

”Kiinnostuin Kikan tarinasta nähtyäni hänestä haastatteluita, joissa Kikka vaikutti modernilta artistilta, kun taas ihmiset hänen ympärillään vaikuttivat siltä, että heidät oli repäisty 70-luvulta/ rautaesiripun takaa. Tuntui että Kikka oli aikaansa edellä ja väärin ymmärretty artisti,” kertoo käsikirjoittaja Maarit Nissilä.

”Muistan esiteininä ajatelleeni että Kikan levyssä oleva seksuaalisuus oli paheellista ja että Kikasta ”ei saanut” tykätä. Koin että Kikka ansaitsisi, että hänen elämäänsä tarkasteltaisiin nykyajan näkökulmasta.”

Muissa rooleissa ovat muun muassa Elena Leeve, Jakob Öhrman, Aku Hirviniemi, Martti Suosalo, Kai Vaine, Samuli Niittymäki, Tuomo Prättälä, Sanna-Kaisa Palo, Eero Ritala, Rea Mauranen ja Ville Tiihonen.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos